PLAN ZAJĘĆ
Plan zajęć - szkolenie pracownik usług gastronomicznych rok szkolny 2018/2019
Wrzesień |
Październik |
Listopad |
Grudzień |
Styczeń |
Luty |
Marzec |
Kwiecień |
Maj |
Czerwiec |
||||||||||
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
03 |
05 |
01 |
03 |
05 |
07 |
03 |
05 |
07 |
09 |
11-2godz. |
13 |
04 |
06 |
01 |
03 |
06 |
08 |
03-2godz. |
05 |
10 |
12 |
08 |
10 |
12 |
14 |
10 |
12 |
14 |
16 |
18 |
14 |
11 |
13 |
08 |
10 |
13 |
15 |
10 |
06 |
17 |
19 |
15 |
17 |
19 |
21 |
17 |
19 |
21 |
23 |
25 |
20 |
18 |
20 |
15 |
24 |
20 |
22 |
17 |
12 |
24 |
26 |
22 |
24 |
26 |
28 |
|
|
|
|
|
27 |
25 |
27 |
|
|
27 |
29 |
|
19 |
|
|
29 |
31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zajęcia teoretyczne odbywają się w oznaczony poniedziałek w godzinach 15.20-16.05 ( 1 godzina lekcyjna) w sali nr 25. Dodatkowo 11.02 i 03.06.2019 po 1h
Zajęcia praktyczne odbywają się w oznaczone środy w godzinach 15.20-19.00 ( 4 godziny lekcyjne) w sali nr 26. Dodatkowo 14.02 i 06.06.2019 po 4 godziny 16.00-19.40
.