Zmiana od II semestru 2018/2019
Plan zajęć - szkolenie pracownik usług gastronomicznych rok szkolny 2018/2019
Wrzesień |
Październik |
Listopad |
Grudzień |
Styczeń |
Luty |
Marzec |
Kwiecień |
Maj |
Czerwiec |
||||||||||
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
teoria |
praktyka |
03 |
05 |
01 |
03 |
05 |
07 |
03 |
05 |
07 |
09 |
12-2godz |
13 |
05 |
06 |
02 |
03 |
07 |
08 |
04-2godz |
05 |
10 |
12 |
08 |
10 |
12 |
14 |
10 |
12 |
14 |
16 |
19 |
14 |
12 |
13 |
09 |
10 |
14 |
15 |
11 |
06 |
17 |
19 |
15 |
17 |
19 |
21 |
17 |
19 |
21 |
23 |
26 |
20 |
19 |
20 |
16 |
24 |
21 |
22 |
18 |
12 |
24 |
26 |
22 |
24 |
26 |
28 |
|
|
|
|
|
27 |
26 |
27 |
|
|
28 |
29 |
|
19 |
|
|
29 |
31 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zajęcia teoretyczne odbywają się w oznaczony wtorek w godzinach 14.25 -15.10 ( 1 godzina lekcyjna) w sali nr 25. Dodatkowo 12.02 i 04.06.2019 po 1h
Zajęcia praktyczne odbywają się w oznaczone środy w godzinach 14.25 -18.05 ( 4 godziny lekcyjne) w sali nr 26. Dodatkowo 14.02 i 06.06.2019 po 4 godziny 16.05 -19.45